Земеделските стопани, които имат ниви, овощни градини, лозя, оранжерии и

...
Земеделските стопани, които имат ниви, овощни градини, лозя, оранжерии и
Коментари Харесай

Ето как ще се допускат земеделските стопани до земи и животновъдни обекти

Земеделските стопани, които имат ниви, овощни градини, лозя, оранжерии и други аграрни земи, както и животновъди ще се позволяват до обектите си с удостоверения или служебни бележки, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. Те би трябвало да покажат на КПП-тата уверение за регистрация като аграрни собственик /зелено картонче/, като ще важи и заверката от 2019 година. Допускат се служебна записка, издадена от аграрни производител, удостоверяваща, че преминаващото лице е негов чиновник или уверение за регистрация на животновъден обект /ферма, рибовъден обект или пчелин/.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2146
Ще бъдат допускани и транспортни средства, които транспортират семена, посадъчен материал, торове, препарати, поливна техника, фуражи и дуги, нужни за осъществяване на земеделските, животновъдни и рибовъдни действия.

202 са инфектираните с COVID-19 в България

Земеделските стопани и животновъдите да бъдат допускани и до регионалните центрове при нужда от подаване на документи в ОД "Земеделие ", Оценка за съвместимост "Земеделие ", ОД на Държавна фирма "Земеделие " и Областните дирекции по сигурност на храните, или при нужда от навестяване на агро-аптеки, магазини за аварийни елементи, техника и съоръжение, както и други, нужни за реализиране на земеделската им активност.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2146  Цветанов: Мерките за поддръжка на дребния и междинен бизнес би трябвало да са приоритет Цветанов: Мерките за поддръжка на дребния и междинен бизнес би трябвало да са приоритет  Франция е в изключително санитарно състояние поради ковид Франция е в изключително санитарно състояние поради ковид  Трима души нарушиха карантината си в Благоевградско Трима души нарушиха карантината си в Благоевградско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР