Земеделските производители отново ще излязат на протест след седмица, ако

...
Земеделските производители отново ще излязат на протест след седмица, ако
Коментари Харесай

Бойко Синапов: Уважавам Вътев, но нещата ще излязат от контрол. Земеделците ще протестират още

Земеделските производители още веднъж ще излязат на митинг след седмица, в случай че настояванията им не бъдат изпълнени. Това разгласи ръководителят на „ Обединени български животновъди “ Бойко Синапов по БНР.
„ Не желаеме нещо, което не може да се извърши. Допуснат ли нов митинг в София, нещата ще излязат от надзор “, акцентира той.
Синапов посочи, че в настояванията им няма политически претекстове, а протестиращите животновъди се обръщат към ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като те са другите партии в ръководството на страната, с изключение на ПП-ДБ:
„ Обръщаме се към ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като виждаме, че страната се ръководи от една сглобка. Затова се обръщаме към останалите партии, които ръководят “.
Давал съм другарски препоръки на министър Кирил Вътев да си направи екип, с който да стартира да работи, само че това не се случва, сподели Синапов и напомни, че те са били първата организация, която е подкрепила министъра на земеделието, когато е заел този пост.
„ Уважавам го като човек, само че като министър – Кирил Вътев не можа да се оправи “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР