Земеделската компания „Агрион“ взе големия приз в категорията „Растеж“ по

...
Земеделската компания „Агрион“ взе големия приз в категорията „Растеж“ по
Коментари Харесай

Агрион с ценно отличие от КРИБ

Земеделската компания „ Агрион “ взе огромния приз в категорията „ Растеж “ по време на годишните награди „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” на едноименната работодателска организация. Общо 25 компании бяха номинирани за премиите на КРИБ, а в категорията „ Растеж “ се надпреварваха 8 сдружения от разнообразни сфери на стопанската система.

Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика връчи скъпата премия на изпълнителния шеф на „ Агрион “ Анатоли Георгиев. Бляскавата гала събра над 400 представители на бизнеса, министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати и други

Целта на учредените през 2015 година награди е да се подтиква качественото и новаторско българско произвеждане. Отличените компании ще бъдат образец за всички, които вършат бизнес в България и постановат нови, по-високи стандарти в стопанската система, споделиха от КРИБ.

„ Впечатляващият растеж, който компанията реализира по всички основни индикатори, трансформира Агрион “ в аграрни бранд №1 на България. „ Тази премия ще бъде наш тласък да продължим да поставяме старания в посока уедряване на земеделската земя, възстановяване на статута й и повишение на нейната добавена стойност “, сподели изпълнителният шеф на земеделското сдружение Анатоли Георгиев.

„ Агрион “ предлага цялостен набор от услуги, свързани със ръководството на аграрни активи –инвестиции в земеделска благосъстоятелност, покупко-продажба на поземлени парцели, тяхното ръководство и отдаване чартърен и аренда, размени и други Земеделското сдружение дава търговски и юридически съвещания, безвъзмездна оценка на земя и инспекция на благосъстоятелност и други Макар и от по-скоро, компанията сполучливо вкара на пазара и палитра от финансови услуги, за кредитиране на арендатори и частни лица.

За 5 години, откогато е на българския пазар, „ Агрион “ се наложи изрично като най-разпознаваемият и желан аграрни бранд в България. Компанията вкара най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел, което го трансформира в пожеланият сътрудник на земеделските производители. „ Агрион “ е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на множеството медиатори в сектора. Дружеството се употребява с най-голямо доверие и се показва от фермерите като желан сътрудник при договорка. Независими изследвания демонстрират, че над 75% от притежателите на земя, които продават парцела си показват точно „ Агрион “ като най-предпочитаният и приближен сътрудник при договорка.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР