Зеленски става все по-неудобен, позицията на Украйна зависи от подкрепата

...
Зеленски става все по-неудобен, позицията на Украйна зависи от подкрепата
Коментари Харесай

Боян Чуков: Зеленски става все по-неудобен, позицията на Украйна зависи от подкрепата на САЩ

Зеленски става все по-неудобен, позицията на Украйна зависи от поддръжката на Съединени американски щати. Това сподели в обзорното предаване " Това е България “ на  Радио " Фокус “ Боян Чуков, геополитически анализатор. 

" Американците обществено постоянно ще поддържат Украйна, само че те никога няма да разрешат Украйна да бъде независима веселяща се единица и във връзка с Украйна британците да имат приоритет, когато дават линията на държание на Зеленски. Както споделих доскоро, Зеленски се намира в извънредно неприятна обстановка в персонален проект, защото той от една страна не може да бъде мек във връзка с Русия, тъй като националистите в Украйна ще му скочат и в случай че той продължава в тази посока, са те, които ще го смъкват от власт. От друга страна, Зеленски става все по-неудобен на Съединени американски щати и по тази причина неслучайно в западните медии стартира да се стартира фигурата на Залужни, който е началник на Въоръжените сили на Украйна ", изясни той.

По думите му на Зеленски не му остава още доста време да бъде отпред на Украйна в качеството си на президент. Анализаторът добави, че европейците повече нямат никаква полза да продължи войната на украинска територия.  

" Украйна, нейната позиция зависи от това доколко ще бъде подкрепяна най-много от Съединени американски щати. Позицията на Украйна, тя не е подплатена с безусловно никакъв запас – нито стопански, нито политически, нито и боен, в случай че приказваме искрено, тъй като въоръженията, които сега получава Украйна по линия на НАТО, са тези, които към момента й разрешават по някакъв метод да оказва опозиция на Руската войска. Най-вероятно Зеленски ще завърши своята политическа кариера ", посочи Чуков.  

" Войната в Украйна стартира да става война тъкмо такава, каквато водеха американците против Саддам Хюсеин и по принцип по този начин се води война, в случай че се води действителна, същинска война. Така че до този миг хората и специалистите бяха безусловно прави, когато твърдяха, че тази война е странна, и Русия никога не ползва цялата военна мощност, с която разполага, и сътвори една заблуда в значително анализатори, че Руската войска е пред раздробяване, че ракетите привършват и така нататък Искам единствено да напомня, че в нашите медии още през месец март тази година имаше хора, които твърдяха, че съветските ракети са се изчерпали и остават още няколко седмици. Сега сме към този момент към края на годината, най-малко до този миг не се вижда нищо сходно ", счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР