Зеленски от няколко дни призовава за така наречената no fly

...
Зеленски от няколко дни призовава за така наречената no fly
Коментари Харесай

Петър Клисарски: Война между Китай и САЩ е неизбежна в бъдеще

" Зеленски от няколко дни приканва за по този начин наречената " no fly zone ", т.е. зона, в която да не се лети, а в случай че там се появят съветски самолети, те могат да бъдат атакувани от прилежащи страни. В момента, в който страна стреля или пусне аероплан значи, че Русия е във война с тази държавам, респективно с НАТО ", това съобщи водачът на партия " Пряка народна власт " Петър Клисаров, в студиото на предаването " Балотаж " на телевизия " Евроком ".

По думите му трета международна война ще бъде от икономическа изгода за избрани страни.

" В момента войната, която е неизбежна е сред Русия и Китай ", безапелационен беше той.

Според него не е надалеч във времето моментът, когато Китай ще бъде водещата мощ в света.

И добави, че сходен сюжети е неминуем без война.

" Абсолютно неизбежно е, тъй като историята тъкмо това демонстрира. Имаш напредък на империята, появява се нов състезател и се стига до война, стопанската система това демонстрира ", добави Клисаров.

Той направи ретроспекция и съпоставяне с възникването и по-късно разпада на Британската и Холандската имеприи, като предвижда, че същата орис ще застигне Съединени американски щати.

" Америка и груповият запад нямат никакъв късмет, в случай че Русия и Китай са съдружници ", безапелационен бнеше водачът на " Пряка народна власт ".

По думите му войната сред Украйна и Русия е за да бъде отслабена Москва и по този начин след време да се води война сред Съединени американски щати и Китай, а не сред Съединени американски щати, Китай и Русия.

" Ако Русия отслабне от тази война, което е неизбежно с тези наказания, в една възможна загуба за Русия, тя може да бъде поделена в една слаба Русия, която да се раздели на две - едната да бъде следена от Съединени американски щати, а другата да мине към Китай ", проучва Клисаров.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР