Зеленски направи това си изявление на среща с мексикански депутати

...
Зеленски направи това си изявление на среща с мексикански депутати
Коментари Харесай

Зеленски смъмри неутралните държавни лидери популисти и компаниите лицемери

Зеленски направи това си изказване на среща с мексикански депутати чрез видеоконферентна връзка, като се допуска, че има поради водачи като бразилския президент Луиз Инасио Лула да Силва, отбелязва Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. Бразилският водач отхвърля да доставя оръжия на Украйна, упреква и двете страни за спора и предлага страни като Бразилия и Китай да посредничат в името на мира.

" Има някои водачи, които не са идвали в Украйна нито един път, които не са виждали какво донесе бруталната съветска експанзия и които не схващат за какво е значимо да пазиме живота на хората. Те се стремят към някакъв тип популизъм, като споделят неща от сорта на това, че Украйна не била подготвена за мир ", посочи Зеленски.

Зеленски разкритикува и " фирмите и огромните мултинационални компании, които желаят да изкарват милиони от търговията си с Русия ".

" За страдание, светът е цялостен с двуличие ", сподели украинският водач.

Вчера стана известно, че страните от Г-7. Съгласно актуалните критерии целият експорт е позволен, в случай че не е подложен на наказания. Ако водачите на Г-7 одобрят такава възбрана - следва им среща идния месец, ще би трябвало да се контракти какво тъкмо ще бъде изключено, като е доста евентуално това да са медикаментите и селскостопанските артикули - в това число храните, писа " Блумбърг ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР