Зеленски на среща с едрия капиталКремъл: Нищо няма да се

...
Зеленски на среща с едрия капиталКремъл: Нищо няма да се
Коментари Харесай

Бистрят бъдещето на Украйна в Давос

Зеленски на среща с едрия капитал
Кремъл: Нищо няма да се реализира  

Обсъждането на украинските оферти за мир на форума в Давос няма да реализира нищо без присъединяване на Русия - това уточни представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

“Нееднократно давахме своята оценка по този въпрос. По същността си това са диалози поради самите диалози. Това е развой, който ме може да бъде ориентиран към постигането на съответен резултат заради една елементарна причина: ние не участваме ”, акцентира Песков.

Американският държавен секретар Антъни Блинкън, френският президент Еманюел Макрон и основни водачи от Близкия изток тази седмица ще се включат в годишната среща на Световния стопански конгрес в Швейцария. Водещо място в дневния ред на форума са договарянията за прекратяването на войните в линията Газа и в Украйна, отбелязва Ройтерс.

Володимир Зеленски през днешния ден дойде в Швейцария. По думите му в Давос ще се срещне с държавни глави на Европейски Съюз и НАТО - “за да подкрепим нашата евроатлантическа интеграция ”, както и с представители на едрия бизнес - “за подсилване на защитата и икономическата непоклатимост на Украйна ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР