Зеленото яке, което се присъжда на победителите на турнирите по

...
Зеленото яке, което се присъжда на победителите на турнирите по
Коментари Харесай

Победителките за Купа Били Джийн Кинг ще бъдат наградени с дизайнерски якета

Зеленото яке, което се присъжда на спечелилите на шампионатите по голф " Мъстърс " е емблематична премия в спорта от десетилетия, а тази година на спечелилия за Купа " Били Джийн Кинг " ще бъдат връчени също якета.

Спечелилият тим в конкуренцията от 12 женски отбори ще бъде първият професионален женски тим, които ще бъдат наградени с якета.

Емблематичният наследник цвят, който Кинг носеше по време на кариерата си, даже в паметния мач " Битката на половете " през 1973 година, когато тя завоюва против Боби Ригс в три сета.

" Нямам самообладание спечелилият тим да се облече с якета. Харесвам дизайна, страховит е ", сподели победителката от 12 шампионата от Големия шлем Кинг. " Това е повече от яке. В него има обич и деликатност. Те съставлява упоритост, тъждество на половете и обич. Правим история ", сподели още легендата в тениса.

Якето е скроено е стилната къща в Ню Йорк " Тори Бърч ".

" Вълнувам се от Били Джийн. Трудно е да се опише какво съставлява тя за младите дами. Наистина съм разчувствуван от якетата на победителките ", сподели Бърч.

Финалите на Купа " Били Джийн Кинг " ще се проведат в Глазгоу от 8-и до 13-и ноември, като в шампионата ще вземат участие тимовете на Съединени американски щати, Канада, Англия, Чехия, Италия, Казахстан, Полша, Испания, Швейцария, Австралия, Словакия и Белгия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР