Зеленооката красавица Мари Вачева често става обект на пикантни клюки,

...
Зеленооката красавица Мари Вачева често става обект на пикантни клюки,
Коментари Харесай

Изловена! Мари Вачева кръшка на мъжа си с Джино Бианкалана!

Зеленооката хубавица Мари Вачева постоянно става обект на пикантни злословия, в които нееднократно са се съдържали изказвания, че изневерява на мъжа си. Този път следващата й невярност не е мълва, а идва от меродавен източник на вестник „ Шоу “, който я е хванал в крачка, разбра HotArena.

 

Той твърди, че е виждал няколко пъти знойната красавица в компанията на един от най-желаните ергени у нас – Джино Бианкалана.

Миската и брадърът въртят загадка обич от няколко месеца. В началото тя е била единствено телефонна, защото Вачева не била в България, а в Австрия с приятеля си Мартин. След време Мари и Джино толкоз се харесали, че не можели да стоят повече един от различен.

Изглежда миската е хлътнала до уши, тъй като към този момент не се тормози да показва близостта си с Бианкалана.

Те спрели да крият любовта си и постоянно биват засичани в едно от най-популярните централни столични заведения. Странно е, че двамата избират място, на което може да ги види всеки.

Дали миската е подготвена да зареже дългогодишния си другар и да се хвърли публично в прегръдките на Джино? Или е следващата къса спекулация на Вачева, която е известна с многото си такива?

За нейните изневери се носят легенди и митове. Бившият й брачен партньор – известният футболист от Левски Веселин Вачев  често е ставал за смях поради палавите забежки на жена си. След 12 години се развеждат, като причина за това е сякаш противоречие в характерите.

Преди време Вачева се похвали, че я е свалял политик от най-горните етажи на властта. Тя не издаде името му, нито да разкрие до каква степен е стигнала с него. След толкоз горещи клюки, може единствено да си представим…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР