Зеленооката чалгарка Емануела отново разбуни духовете. Този път обаче скандал

...
Зеленооката чалгарка Емануела отново разбуни духовете. Този път обаче скандал
Коментари Харесай

Бомба: Емануела шокира с неочаквано обяснение в любов!

Зеленооката чалгарка Емануела още веднъж разбуни духовете. Този път обаче скандал няма. На негово място пристигна ненадейно и даже шокиращо пояснение в обич - от нея към... незнайно кого.

Певицата пусна стори, в което под формата на стихче беше написано " твоите сини очи ме карат да не мога да погледна към никои други "... А в този момент, де! Ясно е, че това е сантиментален изблик на самата Емануела, тъй като личеше, че си го е харесала от мрежата, очевидно й е напомнило за някого.



Отделен е обаче въпросът дали в действителност има подобен мъж, на който певицата сипе благи слова, или просто желае да си направи пиар и да нервира някогашните си гаджета. Знаем, че с всички тях тя имаше много скандални и бурни раздели.

С бащата на дребния й Мити - Митко Динев, Емануела стигна даже до съд, а с последния си сякаш сериозен обичан - Мартин Елвиса се оказа окичена с рога като лопатар. Лично Емануела признаваше на няколко пъти, че до момента не е имала и един правилен мъж в живота си и единственото, което си мечтае е да срещне някой, който няма да й изневерява.

" Дано в действителност да го е срещнала, само че и може да си го измисля. От какъв брой време е свободна, несъмнено я е боязън да не й се смеят, че не може да се котира на пазара ", разясняват в нета консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР