Зелено движение е изумено от пируетите на управляващото мнозинство, което

...
Зелено движение е изумено от пируетите на управляващото мнозинство, което
Коментари Харесай

Зелените: 10 г. затвор за споделено пътуване - типично по Дани Кириловски

Зелено придвижване е изумено от пируетите на ръководещото болшинство, което през днешния ден прокара 10 години затвор за споделените пътувания. Типично по даникириловски – през преходните разпореждания на… Кодекса за комерсиалното корабоплаване.
Това се споделя в позиция на, изпратена до медиите.
 Затвор за нерегламентиран транспорт на пасажери, стопират ли споделеното пътешестване? Затвор за нерегламентиран транспорт на пасажери, стопират ли споделеното пътешестване?
Депутатите инкриминираха нерегламентирания транспорт на пасажери, съобщи кореспондент на БГНЕС. „ Който извърши публичен транспорт на пътн...
ГЕРБ изяснява, че по този начин удрят незаконните таксиметрови услуги. Всъщност вкарват в сивата зона групите в обществените мрежи за общи пътувания и шерване на разноските за тях. Услугата в тези групи е желана, тъй като е бърза и на добра цена. В същото време е чудесна и за природата, и за пестенето на запаси. Четирима индивида в една кола е по-добре от един, считат зелените.
Това към този момент не е бъдещето. Това е сегашното. Колкото и да се пробват, депутатите не могат да спрат новите технологии. Не че властта не се пробва да го прави. През 2015 година забрани услугата UBER и сходни. От години водят битка за мощни регулации и върху отдаването на стаи и жилища за кратковременен наем. Вероятно с и таксиметрови компании. Което вършат от години с неуместните написания на различен екологичен превоз – железопътния, се показва още в позицията.
Според " Зелено придвижване " споделените пътувания и хотелиерски услуги икономисват на обществото построяването на стотици нови хотели и покупката на хиляди коли. Тази наклонност ще се задълбочава. Тя ще отслабва натискът за заличаване на зелени площи за строителство на здания и паркинги. Споделената стопанска система би трябвало да бъде насърчавана, а не да ѝ се пречи.
" Мнозинството на ГЕРБ и патриотите е аналогово и принадлежи на 20 век. Няма по какъв начин да ни върне в каменната епоха, само че се пробва по всевъзможни способи. Като трансформира порядъчни жители в нарушители. Когато и да си върви, все ще е късно ", зявяват Зелените. Те призовават  президента Радев да наложи.
 Uber на процедура спря дефинитивно споделените пътувания в България Uber на процедура спря дефинитивно споделените пътувания в България
Платформата за споделени транспорти Uber няма да има към този момент офис в България, който да координира водачите на компанията. Това оповестява Inve...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР