Зеленият сертификат е тема, по която и аз се изморих

...
Зеленият сертификат е тема, по която и аз се изморих
Коментари Харесай

Парламентът като мол! Ива Митева с размисли за зеления сертификат ВИДЕО

" Зеленият документ е тематика, по която и аз се изморих да приказвам. Моята теза е, че аз не съм за или срещу зеления документ. Смятам, че всеки човек би трябвало има право на избор и би трябвало да го направи свободно. Става въпрос на метод. Решението в постройката на Народното събрание да се влиза със зелен документ не беше премислено добре. Всеки от сътрудниците има мнение " за " или " срещу " зеления документ. Приравниха ни на мол, на спектакъл, на цирк. След като има вечерен час от 22 часа за заведенията - ще има ли и за нас, откакто и за тях вкараха условието за зелен документ? ", попипа депутатът от " ИТН " Ива Митева, разяснявайки решението за влизане със зелен документ в Народното събрание.

" Народното събрание трябваше да види какво е правното съображение за приемането на този документ. А не да приема подобен акт, който не почива на нищо. Ние не желаеме да даваме образец, че в Народното събрание можем да си вършим каквото си желаеме. Има си правила и желаеме тези правила да се съблюдават ", безапелационна бе тя пред Нова тв.

По думите й ръководителят на Народно събрание Никола Минчев няма лостове, с които да наложи наказания на депутатите, неспазващи разпоредбите за достъп до постройката на Народното събрание със зелен документ.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР