Зеленият сертификат е едно доказателство, че хората са ваксинирани, и

...
Зеленият сертификат е едно доказателство, че хората са ваксинирани, и
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Ако хората решат да нахлуят в НС, да го направят – то си е тяхно

Зеленият документ е едно доказателство, че хората са имунизирани, и всички, които поддържат имунизацията, би трябвало да поддържат и зеления документ. Това показа пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " " (ПП) Искрен Митев.

,,Аз съм имунизиран и съм "за " зеления документ. Той е една мярка, която подтиква хората да се имунизират. При избран брой имунизации в България зеленият документ ще отпадне. Никой не желае да затваряме бизнеси или да няма достъп до избрани места'', сподели още той.

На въпрос какво счита за планувания за през днешния ден митинг против Коронавирус ограниченията националният представител подсети, че тяхната групировка се е родила с митингите, заради което поддържат правото на хората да стачкуват.

,,Друг е въпросът дали в този момент е най-разумният миг, когато върлува Омикрон'', подсети въпреки всичко той и добави, че приоритет на ръководещото болшинство е да резервира здравето на хората.

Относно това дали изпитва някакво безпокойствие, в случай че протестиращите решат да нахлуят в постройката на Народното събрание, Митев посочи, че Народното събрание принадлежи на хората.

Ние представляваме народа, тъй че не ни е боязън да влязат хората в Народното събрание, то е тяхно. Народното събрание е за хората, тъй че те са свободни да влязат и мен персонално не ме е боязън. Аз съм тук, с цел да си правя работата, уточти националният представител от Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР