Зеленият пакт на ЕС е факт с финансовия ресурс от

...
Зеленият пакт на ЕС е факт с финансовия ресурс от
Коментари Харесай

Аталай: Време е за смели решения в енергетиката

Зеленият пакт на Европейски Съюз е реалност с финансовия запас от 1 трилион евро.  Сега е времето ние да поправяме националния си проект за енергетиката, с цел да можем да изпреварим останалите страни в усвояването на парите, с цел да не се окаже, че още 2025 година ще затворим централите си. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай пред Беновска.

Според него тази промяна включва нови технологии, парогазови централи, отричане от атомната сила и преквалификация на миньорите. По мотив острото несъгласие на бизнеса по отношение на държавната помощ за Топлоелектрическа централа „ Марица изток “2, Аталай съобщи, че групата на Движение за права и свободи е покрепила властта, сащото другояче е трябвало да закрием тази централа.

Темата за зеления пакт и районните проекти за енергетиката ще са във фокуса при идния избор на ръководител на Движение за права и свободи на 26 април. Аталай съобщи, че няма упоритости за водач, а както и в последните 24 години той ще стои „ в златната среда “.

Относно корумпирания арбитър с черен щемпел за Америка Атолай съобщи, че в този момент ръководещите би трябвало да вземат съответни ограничения, както и да конкретизират дейстията му, с цел да не ке оставя подозрение за интервенция във вътрешните работи на друга страна.

По отношение на изявлението на президента, Аталай сподели, че за него то е непремерено. И преповтаря обстановката с някогашния президент Плевналиев, който смъкна доверие от кабинета на Пламен Орешарски. Според него Радев не е улучил пулса на времето, само че проветелството би трябвало да си даде сметка дали има чувство, че в редиците има корупция и дали единствено Нено Димов е отговорен за водната рецесия.  Според него към този момент са скъсани връзките както във вертикала, по този начин и по хоризонта, а специалистите са единици.

На въпроса дали Движение за права и свободи се готви за власт, Аталай означи че „ най-вече напира Марешки “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР