Зеленият октопод у нас е изградил програмата си по нацистки

...
Зеленият октопод у нас е изградил програмата си по нацистки
Коментари Харесай

Зеленият октопод с програма по нацистки модел

Зеленият октопод у нас е построил програмата си по нацистки модел, а схемата им за източване на европари за природа би трябвало да работи миниум 433 години, с цел да има резултат. За това сигнализират природозащитници, които към този момент са изпратили две свои мнения до Комитета за наблюдаване на Оперативна стратегия „ Околна среда “, както и до родното екоминистерство, написа " Монитор ".

Според Национална асоциация „ Българско Черноморие “ в методологията за оценка на планови оферти по една от екопроцедурите, свързани със предпазените местности и националните паркове и резервати, не е планувано бенефициенти да бъдат и хора живеещи и притежаващи парцели в региона. Асоциацията твърди, че сходен пропуск е в нарушаване на самия европлан, по който вървят и плановете, съгласно които задачата е дейности за възстановяване на природата, в интерес на хората и стопанската система в сходни предпазени зони.

Като образец природозащитниците показват обстоятелството, че предишния месец е излязъл формалният документ за развиването на зоните,,Натура 2000 ", в който ръководителят на Европейска комисия рапортува,че построяването на сухоземната част от зоната е завършило. Статистката на Брюксел демонстрира, че приблизително 18% от територията на Европейски Съюз е част от предпазената зона.

В България обаче тази зона е два пъти и повече по-голяма

- 37,5% от територията на страната. Според НАБЧ методът, с който псевдоеколозите работят у нас се оказва много непосредствен не до евронормите, а до правилата на нацистите от Третия райх. В исторически проект в действителност първия екоактивист е Райхскомисарят на пруското външно министерство Херман Гьоринг. През 1933 година той не разрешава лабораторните опити с всевъзможни типове животни, като всеки дръзнал да наруши възбраната е изпращан в концлагер. Няколко месеца по-късно пък влезнал в действие първия Закон за отбрана на животните в международен мащаб. Според него отбраната правата на животните е над потребностите и желанията на хората.

Гьоринг може да се одобри и за бащата на актуалната зона „ Натура “

като трансформирал близката до Берлин Беловежката гора в резерват, а по-късно решил да го свърже със столицата на Германия. За да се освободи тази територия пък безусловно били „ пречистени нежеланите детайли “. Това станало посредством депортиране и разстрели на хората, населявали зоната.

 Пропаганден афиш от Третия райх, на който животните поздравяват с нацистки привет Гьоринг.
Пропаганден афиш от Третия райх, на който животните поздравяват с нацистки привет Гьоринг.

Според природозащитниците сходни способи употребяват сега и псевдоеколозите у нас, които потвърждавайки, че се борят за опазването на околната измежду в действителност пълнят единствено личните си джобове. В друго мнение на НАБЧ до Комитета за наблюдаване на Оперативна стратегия „ Околна среда “ се показва, че за опазването на природата у нас ще са нужни 433 години, в случай че се съблюдават темповете на зеления октопод. От информацията за осъществяване на стратегиите, свързани с „ Натура 2000 “ и биоразнообразието, ясно се вижда, че за интервал от 7 години са подобрили положението на предпазените типове, птиците и местообитанията им у нас с под 1 %. В същото време за тези резултати се заплащат над 101 млн. лева, извадени от джоба на европейските и българските данъкоплатци. ОТ НАБЧ пресмятат, че с цел да се реализира 100-процентово възстановяване на екосредата у нас с изключение на близо 500 години работа ще са нужни и към 30 милиарда евро, които да бъдат платени на псевдоеколозите.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР