Зеленият чай е изключително подходящ за отслабване. Ежедневното му пиене

...
Зеленият чай е изключително подходящ за отслабване. Ежедневното му пиене
Коментари Харесай

6 причини да пиете зелен чай всеки ден

Зеленият чай е извънредно подобаващ за намаляване. Ежедневното му пиянство има доста потвърдени изгоди за здравето. Но по какъв начин работи? Колко чаши би трябвало да пиете дневно, с цел да свалите непотребните килограми?
Тази публикация дава отговор на всичките ви въпроси:
Зелен чай 1. Има малко калории
Чаша зелен чай съдържа единствено 2 калории и 0,47 г въглехидрати. Това е натурална напитка, на която са нужни единствено 5-7 минути, с цел да се подготви. Има ободрителен усет и подмладяващ резултат, когато е приготвена по верния метод.
2. Съдържа потребни катехини
Зеленият чай съдържа полифеноли, известни като катехини. В него има четири типа катехини - епикатехин (ЕС), епикатехин-3 галат (ЕКГ), епигалокатехин (EGC) и епигаллокатехин-3 галат (EGCG). Обикновено зеленият чай, подготвен за 3-5 минути, съдържа към 51,5 до 84,3 мг/г катехини.
Катехините оказват помощ за намаление на коремните мазнини, общия холестерол, кръвната захар и равнищата на инсулин в кръвта. Учените считат, че зеленият чай потиска гените, които подтикват синтеза на мазнини и провокира липолиза (разграждане на мазнините).
3. Съдържа кофеин
Наред с катехините, зеленият чай съдържа кофеин, който изгаря мазнините. Кофеинът въздейства на енергийния баланс посредством увеличение на енергийния разход (изгорени калории) и понижаване на приема на сила (консумация на храна). Повишава термогенезата и окисляването на мазнините. Проучване удостоверява, че удвояването на приема на кофеин оказва помощ за понижаване на тежестта с 22%, ИТМ със 17%, а мастната маса с 28%. Приемът на кофеин преди извършения също оказва помощ за увеличение на загубата на мазнини от тялото.
ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР