Зелените сертификати са много подходяща мярка, само че за някоя

...
Зелените сертификати са много подходяща мярка, само че за някоя
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Зелените сертификати са подходяща мярка, само че за някоя друга държава |

Зелените документи са доста подобаваща мярка, единствено че за някоя друга страна. Всичко това трябваше да се реши още през лятото. Нещата в този момент са доста закъснели. През лятото имаше време да създадем имунизационна акция, да подготвим щадящите проби за децата. Не трябваше да се отстранява тогава оперативният щаб, нито пък трябваше да се уволняват шефове на лечебни заведения и лекари, съобщи пред bTV претендентът за президент проф. Анастас Герджиков. 

Проблемът с локдауна и със зеления документ е, че не можем да ги въведем там, където има имунизирани единствено 20%, тъй като тогава всички останали са осъдени. И сред тях са и лекари, които ни лекуват, разяснява той.

Проф. Герджиков и полковник Невяна Митева, претендентът за вицепрезидент, са на мнение, че акцията за имунизацията би трябвало да се води с персонален образец - по тази причина и двамата са имунизирани против COVID-19.

Проблемът в политическия хайлайф е, че няма значение дали идват избори - ние сме стигнали до стадия, в който - и без избори - партиите не си приказват, не могат да се схванат за нищо, счита се за влиятелно да не могат да се схванат. Проблем е, когато са на едно мнение - това е неуместно. Най-големите триумфи сме реализирали, когато сме дружно, заяви Анастас Герджиков. 

Ще направя всичко допустимо като президент да има постоянно държавно управление и работещ парламент. Ако партиите са неспособни, ще стигнем по насила до служебно държавно управление. Но аз отново споделям - президентът има водеща роля в тези диалози, може в действителност да направи по този начин, че хората да се схванат, означи проф. Герджиков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР