Зелените коридори за ваксиниране излизат днес и утре на зелено

...
Зелените коридори за ваксиниране излизат днес и утре на зелено
Коментари Харесай

Много желаещи за ваксинация в новите пунктовете в столични паркове

Зелените коридори за имунизиране излизат през днешния ден и на следващия ден на зелено и намерено в столицата. Всеки искащ да бъде имунизиран може да го направи в 3 мобилни пункта, ситуирани в столични паркове. Кампанията е по самодейност на Общината и Регионалната здравна ревизия.

Интерес към пунктовете навън се оказа, че има, даже по-висок, в сравнение с чакаха самите уредници. Дори се наложи да доставят спомагателни количества ваксини, заяви Българска национална телевизия.

В Южния парк още преди обяд се имунизираха над 80 души. Екипи за имунизация има още в Борисовата градина и на паркинга на магазина за хранителни артикули на бул. " Възкресение ".

Има опция за имунизация с всички утвърдени у нас ваксини без " АстраЗенека ". От общината споделиха, че просто не им е била доставена.

Предвижда се пунктовете да работят всеки месец през юни.

 Снимка: Булфото

" Много искащи за имунизация, доста ме радва с оглед епидемиологичната конюнктура. Всякакви хора идват - има и млади, и възрастни, с разнообразни ваксини се имунизират, уповавам се да са удовлетворени, даваме им препоръки, минават първо през доктор, който дава своето утвърждение ", изясни Ива Севлиева, една от работещите в пунктовете.

 Снимка: Булфото

И трите пункта навън ще работят до 16 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР