Зелените кисели домати са много вкусно предястие на всяка маса,

...
Зелените кисели домати са много вкусно предястие на всяка маса,
Коментари Харесай

Вкусни зелени домати в марината: как да ги приготвите правилно

Зелените кисели домати са доста вкусно предястие на всяка маса, изключително в случай че са приготвени вярно. Има огромен брой разнообразни предписания, само че ние ще приказваме за най-простите и най-хубавите измежду всички останали. Прочетете по какъв начин да навиете вкусни зелени домати във магически заряд.

Рецепта за зелени домати в вкусна плънка: Това необикновено вкусно и много елементарно за подготвяне предястие ще добави всяка празнична софра и освен. За да го подготвите ще ви трябват следните съставки:

5 кг зелени домати;

черен пипер и бахар – на вкус; дафинов лист – на вкус; 4 литра вода; 1 чаша захар; ½ чаша сол; 250 мг трапезен оцет.

Съставки, от които ще се нуждаете, с цел да извършите пълнежа:

1 чушка;
1 глава чесън;
1 морков;
1 люта чушка.

За да приготвите това вкусно ядене, ви би трябвало:

Първо изплакнете и подсушете всички буркани. След това всички домати би трябвало да бъдат усърдно измити и сложени в авансово готови контейнери. След това във всеки буркан би трябвало да се излее гореща вода, да се покрие с забрадка и да се остави за половин час. Този стадий е нужен, с цел да омекнат твърдите домати. Докато се задушават, можете да започнете да приготвяте дресинга. За да извършите това, изсипете люти и сладки чушки, моркови и чесън в блендера и по-късно смелете всичко усърдно. За да приготвите марината, би трябвало да добавите сол и захар към съд с вода, по-късно да го поставите на огън и да изчакате, до момента в който заври. След това си коства да намалите огъня до най-малко и да излеете оцета. След това изцедете цялата вода от всеки буркан с домати, прибавете дафинов лист и няколко грах бахар и черен пипер. След това изсипете авансово приготвения заряд (2 супени лъжици) във всеки резервоар и налейте гореща марината до самия борд. След това всеки буркан би трябвало да се увие с забрадка и да се остави да се влеят доматите. След един месец можете да го вземете и сервирате на масата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР