„Зелени коридори за ваксинация бяха разкрити днес в два от

...
„Зелени коридори за ваксинация бяха разкрити днес в два от
Коментари Харесай

Близо 500 души се ваксинираха днес в мобилните пунктове в столичните паркове

„ Зелени " коридори за имунизация бяха разкрити през днешния ден в два от най-посещаваните столични паркове - Южен парк и Борисова градина и
на паркинга на " Т-маркет " в „ Красна поляна “. Близо 500 индивида се възползваха от мобилните пунктове и си сложиха ваксини против COVID-19. Поради огромния интерес от страна на столичани работното време на пунктовете в парковете бе удължено с 1 час и те работиха до 17.00 часа, оповестиха от Столична община.

Инициативата за откриване на „ зелени коридори “ в столичните паркове е на кмета на София Йорданка Фандъкова и на СРЗИ. Организацията се прави от екипи на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “, а имунизациите се слагат от лекари от общинските лечебни заведения - Втора МБАЛ, Четвърта МБАЛ и Пета МБАЛ. Мобилните пунктове ще работят и на следващия ден от 9:00 до 16:00 часа. През делничните дни столичани могат да си слагат ваксини и в 8 от общинските ДКЦ-та, където от понеделник до петък има " зелени " коридори. Имунизацията там става след авансово записване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР