Зелена на цвят, пшеничната трева се счита за естествена форма

...
Зелена на цвят, пшеничната трева се счита за естествена форма
Коментари Харесай

Ползи за здравето от пшеничната трева и как да я включите в ежедневието си

Зелена на цвят, пшеничната трева се смята за естествена форма на О2. Както подсказва името, растението получава цвета си от наличието на хлорофил в нея. Известно е, че хлорофилът усилва алените кръвни кафези в тялото и оказва помощ за тяхната регенерация. Известно е също, че подкрепя преместването на О2 в кръвта. И по този начин, ето какви са изгодите за здравето от
Ползи за здравето от зелена пшенична трева:
1. Освен че е превъзходен източник на натурален хлорофил, пшеничната трева е и превъзходен източник на цинк, аминокиселини, желязо, магнезий и други съществени минерали и микро- и макроелементи като калий, калций, селен, мед и фосфор.
 В последна сметка кислородът на Земята ще свърши В последна сметка кислородът на Земята ще свърши
От атмосферата на Земята с времето ще изчезне целият свободен О2, което ще стане причина за измирането на множеството организми на п...
2. Съдържа също обилие от витамин А, С, Е, К, D и В комплекс. 8 от 17 аминокиселини са от значително значение за организма и тялото ви не може да ги създава единствено.
3. Това е едно от най-хубавите медикаменти в природата и е известно като зелена кръв заради богатото си наличие на хлорофил. Пшеничната трева съдържа 98 от 102 земни детайла и е цялостна с антиоксиданти, флавоноиди и танини.
Как да консумираме пшенична трева?
Пшеничната трева може да се употребява под формата на сок или смляна на прахуляк. Лесно може да се откри в магазини за здравословни храни или в профилирани магазини за хранителни артикули. Човек може да употребява сок или прахуляк от пшенична трева или да ги включва в здравословните си питиета и смутита, с цел да усили хранителната стойност. Възможностите за консумация на пшенична трева са безкрайни. Просто изберете тази, която е най-подходяща за потребностите ви.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР