Зелен жилищен кредит“ от Пощенска банка предлага специални условия и

...
Зелен жилищен кредит“ от Пощенска банка предлага специални условия и
Коментари Харесай

Финансово решение за устойчиво бъдеще


„ Зелен жилищен заем “ от Пощенска банка предлага специфични условия и основни преимущества в задачата ни за по-екологичен дом

Зеленият старт към стабилно бъдеще се осъществя с всяка дребна стъпка, изпитание и достижение, които бизнесът и обществото вършат в задачата за по-природосъобразно държание. Последиците от изменението на климата през днешния ден виждаме във всяка сфера и активност на живота ни. Наясно сме, че груповата интензивност носи огромната смяна и в случай че всеки даде своя принос в опазването на околната среда, то цялостното влияние може да се отрази по много удобен метод на планетата. Защото целият свят върви в тази посока от години, а Европейският съюз си е сложил съответна цел за бъдещето: Европа да стане първият климатично безпристрастен континент до 2050-та година. Всички ние можем да помогнем за намаляването количеството на употребяваните запаси, като поддържаме и насърчаваме процесите на икономисване, преработване и използването на артикули с опция за наново прилагане.

Все повече от нас осъзнато следват природосъобразните трендове, замислят се за своя екологичен отпечатък и насочват потреблението си към по-екологични артикули, като възприемат по-устойчив метод на живот. Промяната в цените на силата е също тласък за доста от нас да се замислят за ресурсите, които използваме, и да погледнат на енергийната успеваемост на домовете си в друга светлина, а може би и за първи път да извърнат по-специално внимание на това.

Инвестициите в домове с висок енергиен клас или в енергийно ефикасни усъвършенствания биха имали голямо положително въздействие върху околната среда и намаляването на въглеродните излъчвания, защото сградният фонд сега е един от главните генератори на тези излъчвания. В допълнение, този вид вложения доста понижават разноските на потребителите за битови сметки и в това време подсигуряват по-висока възвръщаемост в бъдеще.

 

„ ЗЕЛЕН ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ “ ОТ ПОЩЕНСКА БАНКА

Една от опциите, които имаме и които ще ни оказват помощ в задачата за реализиране на нашия екологичен дом, е новото финансово решение „ Зелен жилищен заем “ от Пощенска банка. Ако обмисляме покупката на парцел с висок енергиен клас или желаеме да създадем сегашния си дом по-енергийно ефикасен, този банков артикул е отсреща да отговори на нашите нови потребности. Пощенска банка ни дава опция да допринесем за по-устойчиво бъдеще, като в същото време понижим екологичния си отпечатък и сбъднем фантазията си за личен дом. Финансовото решение може да се употребява както за покупката на енергийно ефикасен жилищен парцел клас А или по-висок или за рефинансирането на подобен жилищен заем, по този начин и за енергийно ефикасни усъвършенствания на дома, като произвеждане на зелена сила посредством фотоволтаични панели, слънчеви панели за произвеждане на топла вода или инвестиция в умни енергийни системи за дома за минимизиране на потреблението на сила.

 

ПРЕДИМСТВА ЗА ТЕБ, НО И ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Със „ Зелен жилищен заем “ от Пощенска банка можем да се възползваме от преференциални условия по ипотечния ни заем, като получаваме специфична лихвена отстъпка, по отношение на общоприетите условия по жилищен заем в лв.. Новото финансово решение на банката ни дава редица преимущества, защото ни разрешава по едно и също време да спестяваме пари и в същото време способства за опазването на околната среда.

В допълнение на по-ниските лихвени разноски по заема, посредством инвестицията в енергийно ефикасен дом или усъвършенстване, ние понижаваме енергийното ни ползване и въглероден отпечатък, а също по този начин осъществяваме и спомагателни спестявания от по-ниските разноски за битови сметки. Всички тези преимущества предизвикват купувачите да изберат енергийно ефикасен парцел, а притежателите да помислят за понижаване на въглеродните излъчвания на своя дом. А общите дейности водят до забележими резултати.

Кредитът може да е в размер до 700 000 лева със период до 35 години и с опция за погасяване на равни или намаляващи месечни вноски. Всички детайлности за новото финансово решение може да научим във всеки от 30-те от профилираната мрежа на Пощенска банка в цялата страна, както и във всеки от офисите на финансовата институция. За да усъвършенстваме процеса, Пощенска банка ни предлага и опцията за отдалечена услуга с помощта на новаторския си Онлайн център за жилищно кредитиране. С безвъзмездна видео консултация получаваме на наше разположение специалист, който ще ни съветва, посъветва и приготви специфична оферта за нас по отношение на изискванията на продукта, съобразено  и с нашите потребности.

 

ВСЕКИ ПРИНОС ДАВА ОТРАЖЕНИЕ НА КРАЙНАТА ЦЕЛ

Екологичните, обществените и управническите (ESG) начинания стават все по-важни тематики в банковия бранш и заемат все по-важна част в политиките на виновните компании. Пощенска банка, като основен водач, цели да предлага екологично съобразни артикули в своето кредитно портфолио, с цел да отговори на новите пазарни трендове и изменящите се потребности на клиентите. Грижата за околната среда е главно направление в портфолиото на институцията, в което са съсредоточени устойчивите старания на Пощенска банка през 30-годишната ѝ история. Освен това, компанията в границите на организационната си конструкция има Зелен ръб и звено „ Екологичен офис “, които работят за отбрана на околната среда както във връзка с ограничението на ресурсите, употребявани от финансовата институция, по този начин и по отношение на нейната финансираща активност.

Отговорността за нашето бъдеще е в нашите ръце и по-доброто потребление на ресурсите на Земята. Всеки от нас може да усъвършенства своя отпечатък. Повече информация по отношение на от Пощенска банка и изискванията по кандидатстване, може да намерим онлайн на www.postbank.bg, на телефон с къс номер *7224, както и във всеки един от центровете на институцията в страната.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР