Здравословното състояние на премиера , който е положителен за коронавирус,

...
Здравословното състояние на премиера , който е положителен за коронавирус,
Коментари Харесай

Каракачанов: Не се налага да се обсъжда темата за заместник на премиера

 Здравословното положение на премиера, който е позитивен за ковид, е устойчиво. Към момента не се е налагало да се разисква тематиката за заместител на премиера. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата, който наблюдава през днешния ден военните маневри: " Балканска стена 20 " на образователния полигон край хасковското село Корен.

Той разясни, че съвещанията на държавното управление са онлайн, тъй че към този момент изолацията няма да навреди на работата на кабинета.

Последно нощес си разменихме sms, в положително положение е. Аз му поисквам бързо справяне със обстановката, означи Каракачанов. 

Премиерът е на домашно лекуване и има общо неразположение, откакто третият му тест за ковид се оказа позитивен. 

Министърът на защитата увери, че българската войска действително взе участие в оказването на помощ посредством ВМА и целия личен състав във военните лечебни заведения.

" Помните, че пролетта направихме разрастване на няколко такива полеви лечебни заведения. Слава Богу, тогава не се наложи да ги употребяваме, само че в случай че се наложи, те могат да бъдат разгърнати отначало. Но това, което се прави - ВМА е осигурила още едно поделение за заболели с ковид ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР