Здравословното състояние на холивудската актриса Анджелина Джоли предизвика все по-сериозни

...
Здравословното състояние на холивудската актриса Анджелина Джоли предизвика все по-сериозни
Коментари Харесай

Здравословното състояние на Анджелина Джоли е плашещо, написа завещанието си

Здравословното положение на холивудската актриса Анджелина Джоли провокира все по-сериозни терзания. Приятелите й са ужасно разтревожени, че тя се топи безусловно пред очите им.

43-годишната актриса към този момент тежи 42 кг. " Теглото й падна до плашещите 42 кг. Тя от ден на ден и повече търси опора в сина си Мадокс ", споделят другари на звездата. Те прибавят, че поради натоварения си график Джоли е толкоз заета, че от време на време не помни да се храни.

Освен това лекарите са разкрили, че с изключение на анорексия, актрисата има и парализа на Бел ( парализа или уязвимост на мускулите на едната половина на лицето, която се дължи на увреждане на лицевия нерв, който управлява лицевите мускули. Увредата на нерва може да аргументи и загуба на сетивност, усет и да се наруши производството на слюнка), написа Radar Online.

Може би поради това Джоли си е направила наследство. Почти цялото си положение тя оставя на 17-годишния си наследник Мадокс. В последно време момчето се е трансформирало в дясната й ръка. Именно по тази причина Джоли е решила да му завещае огромна част от парите си.

Осведомени източници настояват, че 43-годишната актриса счита да го направи огромен кино магнат. Младежът ще поеме продуцентската компания на майка си Jolie Pas, която от 2014 година й донесе приходите в размер на 116 милиона $.

" Мадокс е интелигентен и се учи доста бързо. Напълно допустимо е да поеме бизнеса на майка си ", твърди осведомен.

Според мълвата, болната актриса е решила да остави останалите си пет деца на изсъхнало. " Чух, че Мадокс ще се погрижи за компанията на Анджелина. Тя желае да му съобщи бизнеса си ", споделя 65-годишен член на камбоджийския будистки храм, който актрисата непрестанно посещава.

Брад Пит е гневен от решението на някогашната си брачна половинка да не остави и цент на останалите си пет деца. " Брад е гневен от решението на Анджи. Той е учуден от решението за Мадокс. Той е нейното златно момче, само че Брад счита, че някой би трябвало да подсети на Джоли, че има още пет деца ", споделя осведомен източник.

Освен това източникът твърди, че Джоли се среща с загадъчен милиардер, който живее в Европа. " Новият й другар е политик и човеколюбец. Той е доста богат и оказва помощ да Мадокс да навлезе в бизнеса, среща го с верните хора ", прибавя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР