Здравословното състояние на Федерико Бернардески буди сериозни тревоги в Ювентус.

...
Здравословното състояние на Федерико Бернардески буди сериозни тревоги в Ювентус.
Коментари Харесай

Състоянието на Бернардески тревожи сериозно Юве

Здравословното положение на Федерико Бернардески буди съществени паники в Ювентус. От клуба потвърдиха за неговата травма, както и за тази на Гонсало Игуаин, само че към този момент клубът остава на мрачно за същинската обстановка към италианския национал.

Причината е, че контузеното коляно към момента е прекомерно подуто, с цел да може да му се създадат проби за устонавяване съществуването на повредени или скъсани връзки. И Бернардески, и Игуаин пострадаха при неделната победа с 1:0 над градския противник Торино.

Ювентус закъса с нападателите

„ Гонсало Игуаин претърпя разтежение и наблягане в левия си гален, до момента в който Федерико Бернардески е получил удар в лявото коляно. И за двамата играчи са планувани добави прегледи през идващите дни”, обявиха от Ювентус.

По непотвърдени информации Игуаин е много по-добре от своя съотборник, като би трябвало да се върне в деяние още през идната седмица. Бернардески е индивидът, който същински тревожи всички в треньорския щаб и управлението, тъй като би могло да се окаже, че сезонът му е завършил прибързано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР