Здравословното състояние на бившия полковник на руското Главно разузнавателно управление

...
Здравословното състояние на бившия полковник на руското Главно разузнавателно управление
Коментари Харесай

"Сънди таймс": Здравето на Сергей Скрипал се е влошило

Здравословното положение на някогашния полковник на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал, претърпял опит за отравяне през март предходната година, се е влошило, заяви английският в. " Сънди таймс ", представен от ТАСС.

Изданието, което се базира на добре осведомен източник от разузнаването, написа, че по отношение на влошеното здраве на Скрипал лекарите отхвърлят здравна помощ в дома му, само че прецизира, че положението му не е сериозно.
Роман Доброхотов в " Роуминг ": България е цел за съветските разузнавачи "На всички към този момент е ясно, че Сергей Федотов е взел участие в отравянето на предприемача Гебрев ”, сподели извънредно за bTV Роман Доброхотов
Същият източник обаче даде да се разбере, че никой не може да предвижда по какъв начин ще се промени положението на някогашния полковник от ГРУ, тъй като информациите за това какви могат да бъдат дълготрайните последствия от отравяне с нервно-паралитично вещество са нищожни.

Друг източник на вестника, който не е от специфичните служби, а от лондонската полиция, напомня, че Скрипал, за разлика от щерка си Юлия, не е в разцвета на годините си и в такова здравословно положение, че да може да понесе сходни отравяния.

" Не разполагаме с никаква информация по този въпрос ", съобщи представител на Скотланд Ярд в отговор на молба на ТАСС да разяснява тази информация и да заяви дали лондонската полиция е получила някаква информация за здравословното положение на Скрипал.
Виктория Скрипал пред bTV: Хората се натравят с какво ли не, единствено експертиза може да потвърди " Новичок " Тя е наясно със самоличността на свързвания със случая "Гебрев " Сергей Федотов
Говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова съобщи, че обявата в английските медии за влошеното положение на Сергей Скрипал е образец за „ следено изтичане” на информация.

Това е „ друго доказателство за връзката сред английските специфични служби и медиите”, написа тя във „ Фейсбук” страницата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР