Здравословното отслабване не е непременно свързано с тежки лишения и

...
Здравословното отслабване не е непременно свързано с тежки лишения и
Коментари Харесай

Енджи Касабие за гладуването и кои храни задължително трябва да изключим

Здравословното намаляване не е безусловно обвързвано с тежки ограничения и недояждане, а тъкмо противоположното. Енджи Касабие е безапелационна, че гладуването ускорява напрежението, а това се отразява на цялото тяло. Стресът е най-голямото заболяване, показа Енджи пред " Събуди се " и сподели, че от напрежение се състаряваме и надлежно разболяваме. 

Виж още: Стрес, страсти, драми: Нова епоха за Симона! Звездата от " Аз съм Изи " заминаването в Холандия

Храната е значима, с цел да бъдем освен здрави, само че и да имаме имунитет. Диетоложката показа, че за нея най-хубавата и чиста храна, е тази, която баба ви си създава сама в дворчето на село. Храните, които неотложно би трябвало да спрем са няколко: тези, които имат съдържане на лактоза, бялата захар също би трябвало напълно да се размени. " Бялата захар храни нездравословните кафези ", споделя още Енджи. 

Виж още: Италианското лято на звездите продължава, Джаферович също се означиха

За синтетичното месо Енджи няма положително мнение и сподели в " Събуди се ", че е доста нездравословно, не би дала такава храна на детето си и даже би предпочела да стане веган, само че не би консумирала сходно месо. Ето за какво е значимо да се храним с всичко, само че в лимитирани количества, да сортираме добре продуктите. Най-важното, което би трябвало да знаем е, че е нужно да бъдем деликатни към тялото си и да се вслушваме във всеки сигнал, което то ни дава.

Изображение: https://www.instagram.com/angiekassabie/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР