Здравословното хранене е от основно значение за загубата на тегло,

...
Здравословното хранене е от основно значение за загубата на тегло,
Коментари Харесай

10 от най-добрите храни за изгаряне на мазнини и тонизиране

Здравословното хранене е от главно значение за загубата на тегло, само че има някои храни, които могат да ни оказват помощ да изгорим повече мазнини. Ето кои са храните, които могат да ви оказват помощ да изгорите мазнини и да тонизирате тялото си:

1. Сьомга

Сьомгата и други мастни риби имат омега-3 мастни киселини, които са потребни за здравето на сърцето и изследванията демонстрират, че сьомгата може да помогне за намаление равнищата на инсулина и да се бори с възпалението. Но изгодите не стопират до тук. Изследванията демонстрират също, че омега 3 могат да оказват помощ и за справяне с депресията. Консумирайте сьомга 2-3 пъти седмично или орехи, които са добра опция.

2. Кафе

Освен че ни дава сила, тази обичана на доста хора напитка, оказва помощ за тонизиране на тялото и потиска апетита.

3. Зелен чай

Пиенето единствено на няколко чаши зелен чай дневно може да подтиква метаболизма и силата ви. Зеленият чай съдържа и катехин, който е антиоксидант и се бори с заболяванията.

4. Зелени листни зеленчуци

Зелените листни зеленчуци като зеле, спанак, айсберг и други са цялостни с витамини и минерали, да не приказваме, че имат ниско наличие на калории и имат високо наличие на фибри. Те са идеалната храна за разчистване на клетките ви и за набиране на витамини А, С и К, калций и желязо.

5. Яйца

Яйцата са антиоксидантни и наситени с хранителни субстанции, нискокалорични и ниско въглехидратни и имат първокачествен протеин, който да ви засити. Те са доста потребни, в случай че желаете да отслабнете. Твърдо сварените яйца да вземем за пример са страхотна закуска.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР