Здравословно! Така Лионел Меси определи вечното съперничество по футболните терени

...
Здравословно! Така Лионел Меси определи вечното съперничество по футболните терени
Коментари Харесай

Лионел Меси: Съперничеството с Роналдо е здравословно

Здравословно! Така Лионел Меси дефинира " безконечното съревнование " по футболните терени сред него и играча на " Ювентус " Кристиано Роналдо. Въпреки че португалецът напусна " Реал " Мадрид, сравненията сред двамата не стопират, а съревнованието в другите категории и за множеството футболни върхове не губи блясъка си.

" Съперничеството ми с Роналдо е здравословно и доста красиво, за благополучие на почитателите. Времето, в което с него играехме в едно състезание и всеки се опитваше да завоюва, беше доста прелестно. Кристиано беше огромната звезда в Ла Лига и в Мадрид, а тези наши дуели бяха страхотни. Но аз постоянно съм гледал и оттатък тях. Опитвам се постоянно да спечелвам за тима, без значение дали Роналдо е тук или не. ", описа Меси пред испанското издание " Марка ".

Звездата на " Барселона " съобщи изрично, че има единствено едно по-важно нещо от футбола и това е фамилията - брачната половинка му Антонела и тримата му сина Тиаго, Чиро и Матео.

" След раждането на децата ми те станаха най-големият ми приоритет. Те са най-важните! Очевидно е, че обичам футбола, пребивавам с футбола, само че фамилията ми е над него ", съобщи щастливият баща.
Роналдо: Меси, ела в Италия! Португалецът е намерил най-хубавия колектив в "Ювентус "
Меси не има намерение на този стадий да напуща каталунския отбор, макар отправеното предизвикателство от Роналдо да го последва в Италия.

" Нямам потребност от промени, въпреки всичко играя в най-хубавия тим в света. За мен всяка година е предизвикателство и нямам желание да променям шампионата и да въвеждам голове другаде. Тук е домът ми, в най-хубавия тим на света! ", съобщи Меси.
Меси изпревари Роналдо с рекордна " Златна обувка " (ВИДЕО) Аржентинецът завоюва наградата за пети път
2018 година не бе от най-успешните за аржентинеца и той остана отвън призовите места в самостоятелни ранглисти. Все отново Меси завоюва рекордната си пета " Златна обувка " за голмайстор на Европа.

" Когато видях номинираните за " Златната топка ", разбрах, че няма да печеля аз. За мен не беше изненада, не чаках нищо. А и да бъда почтен, не приписвам огромно значение на тези награди ", споделя футболистът на " Барса ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР