Здравословно неразположение е причината Марселино Кареасо да не започне като

...
Здравословно неразположение е причината Марселино Кареасо да не започне като
Коментари Харесай

Вирус извадил Кареасо от стартовите 11 за дербито

Здравословно неразположение е повода Марселино Кареасо да не стартира като титуляр в дербито с Левски, написа “Тема Спорт ”. В първичните проекти на треньора Саша Илич колумбиецът е попадал измежду стартовите 11 с позиция в халфовата линия. В неделя обаче полузащитникът се е почувствал некомфортно и е повръщал. Затова и спортно-техническият щаб на “армейците ” е взел решение Кареасо да остане на аварийна пейка. 

Още в 31-ата минута обаче се наложи колумбиецът с венецуелски паспорт да влиза на терена, откакто Жеферсон получи травма, която не му разреши да продължи. Бразилецът е с контузия в адуктора, като през днешния ден ще стане ясно окончателното му положение. Не е изключено той да отсъства от игра няколко седмици. 

Вчера футболистите на ЦСКА - София получиха отмора, а през днешния ден стартират подготовка за идното в неделя от 17:45 часа посещение на Пирин (Благоевград).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР