Здравословният начин на живот не е никак лесна задача, а

...
Здравословният начин на живот не е никак лесна задача, а
Коментари Харесай

Как Наум Шопов и Теа Минкова се подготвят за лятото

Здравословният метод на живот не е по никакъв начин лесна задача, а тренировките са най-лесната част от него. Храненето е към този момент друго нещо, освен това - и мъчно.
 Наум Шопов, Теа Минкова и къде прекараха празниците
Къде Наум Шопов и Теа Минкова прекараха празниците

Бъдещото семейство пътува

Наум Шопов и Теа Минкова съумяват да съчетават и двете сносно. Отскоро двамата развиват канал в YouTube, в който качват видеа най-много от пътуванията си. Но последното е малко по-различно.

В рамките на 17 минути двамата споделят цели пет свои обичани предписания за сладолед, пица, баница, палачинки и паста. Но не каквито сме привикнали, а здравословни и нискокалорични.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Май 7, 2019 в 11:05 PDT

Двамата споделят, че трансформират имената на всички ястия, които подготвят, заменяйки първата писмен знак с " ф ", което ще създадем и ние по-долу. Това идва от британската дума fit, която се употребява за добра форма. Така виждаме и че за фладоледа са нужни скир (исландски млечен артикул, сходен на киселото мляко, само че с високо наличие на протеини), ягоди, шоколадов протеин на прахуляк и стевия (по избор) за подслаждане.
 Наум Шопов,
Един ден на снимачната площадка на " Откраднат живот: Любовта лекува "

Поглед от вътрешната страна от Наум Шопов

Фицата на Наум и Теа пък се прави от арменски самун, доматено пюре, чушки, лук, нискомаслен кашкавал и рукола. Фастата , несъмнено, не е от тесто, а от тиквички. Към тях се прибавя кайма, лук, чесън и доматен сос.
 Теа Минкова, фитнесът и 20-те хиляди почитатели
Теа Минкова, фитнесът и 20-те хиляди почитатели

Приятелката на Наум Шопов за тренировките, за храната и за натовареното всекидневие

Не по-малко забавна е фаницата , за която са нужни кори, сирене котидж, три белтъка, три цели яйца, кисело мляко и сода. Звучи много забавно, а съгласно Наум и Теа усетът не се разграничава доста от този на класическата баница.
 „ Моят фитнес буквар “, Наум Шопов и всичко, което артистът е научил за фитнеса
Наум Шопов: Щом мога аз, значи можете и вие

„ Моят фитнес буквар “ – тайните за триумфа на артиста, доктор и фитнес запалянко в книга

Накрая са фалачинките , които в тази ситуация са единствено една, само че много огромна, дебела и засищаща. За нея са ни нужни ядков микс, които заменя брашното, скир, един белтък и едно цяло яйце, банан, шоколадов протеин, сода и кисело мляко. Всички модификации, които двамата са създали, наподобяват много забавно и съществено обмисляме да ги пробваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР