Здравословни проблеми мъчат Геро, узна HotArena.Водещият на Маскираният певец страда

...
Здравословни проблеми мъчат Геро, узна HotArena.Водещият на Маскираният певец страда
Коментари Харесай

Геро на хапчета, за да бори високото кръвно

Здравословни проблеми мъчат Геро, разбра HotArena.

Водещият на " Маскираният артист " страда от високо кръвно налягане, което на процедура е неизлечимо и мъчи огромен % от мъжете на междинна възраст у нас. Актьорът обаче пие медикаменти, предписани му от доктор, с които управлява кръвното налягане и го поддържа в естествени граници. По принцип хората, които страдат от сходен проблем, одобряват лекарства до края на живота си. Основната причина за високото кръвно на Геро са килограмите му. 

Актьорът в никакъв случай не е криел, че от дълго време води неравна борба с наднорменото тегло, което при него не е разследване на алчност, а от стрес. Преди 18 години той претърпява тежка злополука, след която стремително стартира да натрупа килца. Инцидентът става рано сутринта, валял дъжд и артистът в последния миг видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, само че към този момент било късно. Последвал преден конфликт. Докторите не могли да повярват по какъв начин се е отървал единствено с одраскване на окото. 

" Явно нещо ми се е обърнал метаболизмът от цялата история. Но по-добре да съм качил килограми, в сравнение с да ме няма. Важното е, че останах жив ", споделя артистът. Високото му кръвно не се повлиява изключително добре и от мощната му ангажираност в последно време. В момента Геро се раздира от задания. Освен, че всяка събота е онлайн в " Маскраният артист ", се изявява доста интензивно и в театъра. Буквално няма време за същинска отмора и е непрекъснато на крайник, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР