Здравното министерство стартира DMS кампания в подкрепа на българските медици,

...
Здравното министерство стартира DMS кампания в подкрепа на българските медици,
Коментари Харесай

Стартира DMS кампания в подкрепа на медиците, борещи се с COVID-19

Здравното министерство започва DMS акция в поддръжка на българските медици, работещи в изискванията на COVID-19. Българските жители, които имат опция, могат да се включат в акцията, дарявайки 1 лева посредством изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на къс номер 17777 за трите мобилни оператора в България (не се удържа ДДС).

Всички набрани средства ще бъдат изразходвани при цялостна бистрота. С направените дарения ще бъдат закупени нужна на лекарите профилирана здравна инсталация и техника, персонални защитни средства с най-голям предпазен клас, както и всичко друго, от което незабавно се нуждаят лечебните заведения в изискванията на разпространяващата се коронавирусна зараза. Целта е да бъдат събрани 5 млн. лева, споделят от здравното министерство.

„ Днес най-важното е напъните на всеки от нас да бъдат ориентирани към това, дружно, като общество, да преминем през тестването COVID-19 и да излезем от него не просто по-силни, а и единни. Сега от най-голяма поддръжка се нуждаят здравната ни система и всички тези хора, чиито професионални познания и опит са фокусирани върху това да подсигуряват на всички нас съответна здравна грижа по време на пандемия. Това е сложна задача, изискваща съпричастност ”, пишат от Министерството на здравеопазването.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР