Здравното министерство сигнализира ГДБОП и главния прокурор за фалшиви сайтове

...
Здравното министерство сигнализира ГДБОП и главния прокурор за фалшиви сайтове
Коментари Харесай

Фалшиви сайтове на здравното министерство стигнаха до прокуратурата

Здравното министерство алармира ГДБОП и основния прокурор за подправени уеб сайтове на институцията и за подвеждащо промотиране на артикули и артикули от името на здравно министерство.
Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването два пъти да изпрати сигнали до шефа на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ Главен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев, шеф на отдел „ Компютърни закононарушения “ към ГДБОП, по отношение на подправяне на електронната страница на министерството и спекулации с изявленията на министър Николай Петров за продажба на артикули. Сигнал е подаден и до Главния прокурор, оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.
Здравното ведомство приканва жителите да бъдат изключително бдителни към интернет страници - „ двойници “ на формалния уебсайт на институцията. Там се съдържат изрично погрешна информация и вършат внушения, които са подвеждащи за потребителите и рискови за здравето на жителите. Министерството, политическият кабинет на министър Николай Петров и чиновници на ведомството не промотират/ популяризират каквито и да било артикули и артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР