Здравното министерство с незабавна проверка в болница Лозенец след разследването

...
Здравното министерство с незабавна проверка в болница Лозенец след разследването
Коментари Харесай

Здравното министерство проверява болница Лозенец“ за луксозния апартамент

Здравното министерство с незабавна инспекция в болница „ Лозенец ” след следствието на NOVA за загадъчен първокласен апартамент в лечебното заведение. Според настоящето управление - жилището призрак е било построено по времето на бившето управление.

След репортажа на Михаела Карабельова за помещението в лечебното заведение, през днешния ден още веднъж бе потърсен коментар от институциите. От Здравното министерство оповестиха за NOVA, че министър Христо Хинков е разпоредил незабавна проверка и „ Вътрешен одит ” към ведомството към този момент прави такава. Районната прокуратура разгласи, че са открити данни за закононарушение, само че делото е предадено по компетентност в Софийската градска прокуратура. 
 
Преди две години интернационално следствие сподели, че в болница „ Лозенец ” са осъществявани нерегламентирани трансплантации на мними хора от Украйна и Молдова. По времето, когато разкритията станаха известни, здравен министър беше доктор Стойчо Кацаров. Според него е допустимо апартаментът да е бил употребен от подобен вид пациенти за да се резервира в загадка протичащото се.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР