Здравният министър уреди бившето си гадже за Лекар на годината!

...
Здравният министър уреди бившето си гадже за Лекар на годината!
Коментари Харесай

Министър заради Карамазов изостави Лекаря на годината - slava.bg

Здравният министър уреди бившето си гадже за Лекар на годината! Не затвори стадионите и нощните заведения, само че заповяда всички българи да са с маски!, оповестява sofiadailymail.com.

Бившето гадже на здравния министър проф. Костадин Ангелов е „ Лекар на годината”!

Офталмологът от Александровска болница – доцент Александър Оскар, който за жалост бе преместен от сърцето на професора от артиста Владо Карамазов, стана носителят на тазгодишния приз, не без помощ от върха на министерството, разкри четец в бяла престилка. Престижните награди се раздават за 17-и път от Българския лекарски съюз.

На церемонията близкият на проф. Костадинов, който е и ръководител на организацията на евреите в България „ Шалом “, сподели, че приема премията с огромно неспокойствие и признателност, както и че тя е огромна отговорност за него.

„ Да бъдеш доктор на годината на БЛС в действителност е огромна отговорност и самопризнание. Благодаря извънредно доста за това отличие “, изясни той пред БГНЕС. По време на изявлението си след приемането на наградата доцентът напомни исторически значимият принос на страната ни в спасяването на над 50 000 български евреи.

Сред носителите на специфичните награди „ Борба с пандемията “ са „ тримата големи” в Националния действен щаб – ген. Венцислав Мутафчийски, доцент Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев. Същата премия получават и екипите на „ Пирогов “, ВМА и Александровска болница.

Радостта от церемонията обаче бе помрачена от последната заповед на министъра на опазването на здравето, която влиза в действие от през днешния ден – за наложително носене на маски даже навън.

Репортер научи, че в обществените мрежи към този момент се готви протест против нелепата заповед. Един от сборните пунктове на недоволните на следващия ден е в центъра на София – пред Народния спектакъл „ Иван Вазов”.

Народът е ядосан, че вместо да бъдат затворени стадионите и нощните заведения, които разпръскват болестта, властта реши да накаже българите, като ги накара да носят маски даже на открито, където вероятността да се заразиш клони към нулата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР