Здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов скочи като ужилен на

...
Здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов скочи като ужилен на
Коментари Харесай

Здравният министър: Президентът Румен Радев е лъжец

Здравният министър проф. доктор Костадин Ангелов скочи като жилнат на запитване какво счита за думите на президента Румен Радев , че властта е пробвала да " карантинира " Шипка точно на 3 март. Темата беше бурно коментирана от президента Румен Радев , който през вчерашния ден съобщи, че „ властта още веднъж се опита да сложи под карантина националната ни памет “.

„ Това е една доста огромна неистина. Или президентът лъже, или лъжат президента. Трябва да сме наясно какво тъкмо се случва “, съобщи Ангелов.

По време на брифинга на Националния действен щаб (НОЩ) той изчете писмото, изпратено до Дирекция „ Държавен протокол “ във връзка националния ни празник, в което се споделя, че „ считаме, че провеждането на честванията и празничните събития следва да бъде лимитирано до събития навън “.

„ Кое беше неразрешено?Имаше ли пропусквателен пункт? Кой беше осъден, че е бил там (на връх Шипка, бел. ред.)? “, запита министърът.

„ Много ми е мъчно аз да се изяснявам за лъжите на хората, които ги изричат. Не ми се желае да разясня думите на президента, само че когато се изричат толкоз доста неистини в общественото пространство, стартирам да разбирам кое толкоз доста отвръщава хората от политиката – ето това – лъжата! “, съобщи проф. Ангелов, който също е претендент за депутатско ямсто от листите на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР