Здравният министър на Великорбитания Мат Ханкок заяви, че основните училища

...
Здравният министър на Великорбитания Мат Ханкок заяви, че основните училища
Коментари Харесай

Британският здравен министър: Английските училища могат да останат затворени и след септември

Здравният министър на Великорбитания Мат Ханкок съобщи, че главните учебни заведения в Англия може да не отворят изцяло даже и след септември, макар че коронавирусът " отстъпва " в Обединеното кралство, съобщи БГНЕС.
Премиерът Борис Джонсън ще се срещне с кабинета през днешния ден (9 юни) преди министърът на образованието Гавин Уилямсън да се обърне към Народното събрание по отношение на проектите за наново отваряне на учебните заведения.
Ханкок сподели на конференция, че държавният " настоящ работен проект " е главните учебни заведения в Англия да бъдат отворени най-рано през септември. Но се разисква вид и за отваряне след този период.
Някои локални управляващи са срещу повторното отваряне учебните заведения на фона на опасенията на синдикатите, че ще бъде невероятно да се опазят учителите и учениците от вируса, лишил живота на повече от 40 000 души в цялата страна.
Министерството на образованието на Великорбитания съобщи, че има " упоритост " всички деца от главното учебно заведение да се върнат на уроци преди летните ваканции, само че не отхвърли, че това предпочитание може да не бъде изпълнено.
Джеф Бартън, общоприет секретар на Асоциацията на ръководителите на учебни заведения и колежи, казая, че не е сюрпризиран от проекта да се върнат всички начални възпитаници преди летните ваканции. Той добави: " Амбицията " да се върнат всички съществени годишни групи месец преди края на лятната ваканцция е следващият случай, в който държавното управление дава обещание нещо, което не може да бъде реализирано ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР