Здравният министър на Нидерландия Бруно Брьойнс е припаднал по време

...
Здравният министър на Нидерландия Бруно Брьойнс е припаднал по време
Коментари Харесай

Нидерландският здравен министър припадна по време на дебат за коронавируса

Здравният министър на Нидерландия Бруно Брьойнс е примрял по време на спор в Народното събрание, на който се е обсъждала обстановката с ковид, съобщи РИА Новости.

Малко откакто крайнодесният народен представител Хеерт Вилдерс е попитал министъра какви ограничения държавното управление счита да предприеме против разпространяването на болестта в западноевропейската монархия, на члена на кабинета в Хага му е прилошало и той паднал под трибуната в пленарната зала.

СЗО ще координира огромен интернационален план за изпитване на вероятни лечения и медикаменти против COVID-19

Малко по-късно Брьойнс благодарение на присъстващи в залата хора се е изправил на крайници. Инцидентът е станал мотив за преустановяване на съвещанието на органа на законодателната власт.

Брьойнс е благодарил на помогналите му хора за поддръжката. "Сега си отивам вкъщи. Утре (днес) ще се върна на работа, с цел да продължа борбата против ковид ", е написал министърът в Туитър.

Към този миг в Нидерландия са били регистрирани към 2500 случаи на инфекцията. Над 50 души са умряли в резултат на болестта.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР