Здравният министър Костадин Ангелов бе целен с яйца днес в

...
Здравният министър Костадин Ангелов бе целен с яйца днес в
Коментари Харесай

Здравният министър бе целен с яйца в Пловдив

Здравният министър Костадин Ангелов бе целен с яйца през днешния ден в Пловдив. Той се насочи към града преди обед, незабавно след  на Националния действен щаб. Целта му бе да ревизира на място ограниченията против ковид, тъй като в областта зачестяват случаите на инфектирани хора. Инцидентът е станал пред постройката на регионалната администрация, малко след идването му. " Две лица - на 23 години от Пазарджик и на 30 години от Хасково, вторият с 24 престъпни прояви, са арестувани като обвинени ", Според медията яйцата са били две, като едното уцелило служител на НСО. Единият от арестуваните пък бил използвал алкохол - 0,64 промила били регистрирани в кръвта му.

Ангелов даде малко по-късно планувана конференция, с цел да обясни обстановката с ковид. Журналистите не пропуснаха да го питат за случая. Той сподели, че не е забелязал да е замерян. Обяви се в поддръжка на разговор, не на експанзия, а хората против него даже не поискали да приказват. В последна сметка стана ясно, че той персонално не е уцелен.

Като цяло за ситуацията в Пловдив с ковид Ангелов сподели, че е под надзор. Заетите кревати в локалните болнични заведения били под междинното равнище за страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР