Здравният министър Кирил Ананиев, военният Красимир Каракачанов и министърът на

...
Здравният министър Кирил Ананиев, военният Красимир Каракачанов и министърът на
Коментари Харесай

Борисов праща военни хеликоптери в Бърза помощ

Здравният министър Кирил Ананиев, военният Красимир Каракачанов и министърът на вътрешните работи Валентин Радев да обсъдят опцията военни хеликоптери да бъдат преоборудвани за хеликоптери на Бърза помощ. Това е изискал министър председателят Бойко Борисов по време на днешното държавно съвещание.
" Ананиев, правихме обзор на хеликоптерите. Имаме маса хеликоптери. С министър Каракачанов, с министър Радев сядате и вършиме план. Имаме хеликоптери, които може да станат напълно за Бърза помощ ", споделя Борисов. Той добавя, че има и хеликоптери, които може да бъдат преоборудвани за гасене на горски пожари, съобщи Инвестор.бг.
Според премиера хеликоптерите щели да си ги карат военните - по този начин хем ще упражняват, ще натрупат летателни часове, хем ще правят работа и ще се избавят човешки животи. Машините били здрави само че не са обслужвани. " Ще дадем пари и ще ги обслужим. Това ни е значимо ", прибавя Борисов.
Министърът на защитата Красимир Каракачанов е обяснил, че в сряда е извършена работна среща сред представители на трите министерство. " Точно това уточнихме - да се направи финансова сметка за вертолетите, които не употребяваме - какъв брой ще коства ремонта им. Има задоволително техника, с които може да задоволим потребностите на опазването на здравето ", споделя Каракачанов, представен от Нюз.бг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР