Здравният министър Кирил Ананиев определи, как да се провеждат обучения

...
Здравният министър Кирил Ананиев определи, как да се провеждат обучения
Коментари Харесай

Допускат се обучения в определени учебни центрове

Здравният министър Кирил Ананиев дефинира, по какъв начин да се организират образования в определение образователни центрове .

Заповедта включва центровете за образование на водачи за придобиване на дееспособност за ръководство на моторно транспортно средство.

Учебните центрове, които правят образование на водачи на моторни транспортни средства за осъществяване на транспорт на рискови товари и/или курсове за образование на консултанти по сигурността.

Учебните центрове, които организират курсове за образование на водачи за придобиване на начална подготовка и за рационализиране на познанията им (периодично обучение).

Лицата, които правят в началото и от време на време образование на механически експерти в пунктовете за инспекция на техническата редовност на пътни транспортни средства.

Висшите учебни заведения, които правят в началото и от време на време образование на инструкторите.

Учебните центрове, които правят специфична и спомагателна подготовка на морските лица .

Учебните центрове, които правят образование в региона на гражданското въздухоплаване и центровете за професионално образование и подготовка в железопътния превоз .

Организаторите на образованията са длъжни да обезпечат спазването на мярката за обществена отдалеченост и на всички противоепидемични ограничения, в т. ч.: носене на защитни маски за лице и стерилизация на употребяваните транспортни средства и други уреди.
 Автоинструктори се подвигат на митинг против парализирането на сектора
Автоинструктори се подвигат на митинг против парализирането на сектора

Те недоволстват поради неангажираността на страната към бранша
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР