Здравният министър Кирил Ананиев и изпълнителният директор на „СОФИЯ ФРАНС

...
Здравният министър Кирил Ананиев и изпълнителният директор на „СОФИЯ ФРАНС
Коментари Харесай

Ананиев ще подпише договор за доставката на линейки

Здравният министър Кирил Ананиев и изпълнителният шеф на „ СОФИЯ ФРАНС АУТО “ АД Стоян Желев ще подпишат два контракта за доставка на коли за спешна помощ с нужното съоръжение, по отношение на реализацията на огромен капиталов план за рационализация на незабавната здравна помощ. На церемонията ще участва и министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
След осъществяване на процедура по реда на Закон за обществените поръчки компанията „ СОФИЯ ФРАНС АУТО “ АД е избрана за реализатор на публичната поръчка за доставка на коли за спешна помощ по двете обособени позиции. Министерство на здравеопазването и „ СОФИЯ ФРАНС АУТО “ АД ще сключат контракт за доставка, гаранционно и сервизно обслужване на 95 броя коли за спешна помощ вид С, с включено здравно съоръжение и здравна инсталация, и контракт за доставка, гаранционно и сервизно обслужване на 185 броя коли за спешна помощ вид В, с включено здравно съоръжение и здравна инсталация.
Общата стойност на двата контракта възлиза на 38 300 640, 00 лева с Данък добавена стойност.
Закупуването на медицинските транспортни средства е в осъществяване на Договор за даване на безплатна финансова помощ и се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ (ОПРР) 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване (ЕФРР).
Общата стойност на плана е 163 897 815,62 лева, от които безвъзмездната финансова помощ е в размер на 163 502 132,68 лева
Срокът за осъществяването на дейностите по реализацията на плана е 36 месеца, или до 23 октомври 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР