Здравният министър издаде заповед за отваряне на моловете от понеделник,

...
Здравният министър издаде заповед за отваряне на моловете от понеделник,
Коментари Харесай

Ананиев издаде заповед за отваряне на моловете и фитнесите от понеделник

Здравният министър издаде заповед за отваряне на моловете от понеделник, 18 май.

Остава обаче възбраната на територията на комерсиалните центрове да работят увеселителните и игрални зали и питейните заведения, както и закритите търговски площи на заведения за хранене и развлечения - заведения за хранене, заведения за бързо обслужване, питейните заведения и кафе-сладкарници, развлекателни центрове, детски и спортни уреди на закрито. Изключение са заведенията за хранене в тях с открита повърхност и независим вход.
 Борисов отваря моловете
Борисов отваря моловете

От понеделник отварят, а до края на деня Ананиев издава заповед

Със същата заповед от понеделник активността си могат да възстановят и фитнес залите при претовареност на местата не повече от 10 души за груповите занимания и не повече от 1 човек на 4 кв. м. повърхност.

Със заповедта се разрешава на институциите от системата на предучилищното и учебното обучение да провеждат образование на възпитаници, оценяване и поддръжка за личностно развиване, а висшите учебни заведения да провеждат образование и оценяване на студенти и на докторанти от разстояние в електронна среда посредством потребление на средствата на осведомителните и информационните технологии.

Дейностите, които не се прекратени или неразрешени с новата заповед, се организират при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения.

Припомняме, че комерсиалните центрове бяха затворени още с оповестяването на изключително състояние, като в тях работеха единствено питателните магазини, аптеките и застрахователните и банкови офиси, където имаше такива. Вчера от името на БСК бе публикувано писмо с искане да се сформира проект и да се уточни съответна дата за започването на работа на моловете.
 И моловете желаят да отварят към този момент
И моловете желаят да отварят към този момент

Както и услугите за химическо чистене
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР