Здравните власти в Салерно забраниха на местния отбор Салернитана да

...
Здравните власти в Салерно забраниха на местния отбор Салернитана да
Коментари Харесай

Коронавирусът отложи мач от Серия А

Здравните управляващи в Салерно не разрешиха на локалния тим Салернитана да пътува за днешния си мач против Удинезе от междинния 19-и кръг на Серия А. Това оповестиха от самия клуб на своя уебсайт.

Причината за тази възбрана са случаите на ковид в лагера на новака в италианския хайлайф. Първоначално един от играчите на отбора даде позитивен тест за болестта и по тази причина на „ морските кончета “ не им беше разрешено да пътуват за дуела с постоянен полет в понеделник.

Впоследствие те бяха подготвени да заминат с частен полет във вторник заран, само че и това не се случи, защото новите проби, направени в клуба, са посочили още случаи на инфектирани с COVID-19 в клуба. Така локалните здравни управляващи издадоха заповед целият тим да приключи подготвителна активност и да му бъде наложена карантина, което прави провеждането на днешния мач сред Удинезе и Салернитана невероятно.

Това е третият дуел в Италия, който беше отсрочен поради случаи на ковид през последната седмица, след срещите в Серия Б Беневенто – Монца и Лече – Виченца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР