Здравните власти в Нигерия потвърдиха появата на първи случай на

...
Здравните власти в Нигерия потвърдиха появата на първи случай на
Коментари Харесай

Нигерия, Беларус и Нова Зеландия съобщиха за първи случаи на новия коронавирус

Здравните управляващи в Нигерия потвърдиха появяването на първи случай на новия ковид - в най-големия град в страната Лагос. Това е и първият доказан случай в Субсахарска Африка, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. 

``
реклама

Става дума за италиански жител, който на 25 февруари дошъл по работа в Нигерия от Милано и на идващия ден се разболял.

Властите споделиха, че мъжът е подложен в изолираност и му се прави тест за вируса. Той е клинически постоянен, без съществени признаци.

Министерството на здравеопазването на Беларус също заяви за първи случай на инфектиран с ковид в страната. Той е студент от Иран и направеният му през вчерашния ден тест е бил позитивен, съобщи ТАСС.

Първи случай на Ковид-19 бе доказан през днешния ден и от Нова Зеландия. Става въпрос за пациент на шейсет и няколко години, дошъл в страната от Иран в сряда. Той е настанен за лекуване в болница в Оклънд, заяви здравният министър Дейвид Кларк в изказване, представено от ДПА.

По-рано Кларк разгласи нови ограничения за справяне с бързо разпространяващото се по света заболяване. Те включват краткотрайно ограничение на достъпа за хора, идващи от Иран, решение да не се прави изключение за студенти от Китай да влизат в страната и усилване на мониторинга на пасажерите по интернационалните летища.

В началото на февруари Нова Зеландия забрани влизането на нейна територия на непознати жители, идващи от или минали директно през континентален Китай.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР