Здравните власти на тихоокеанския остров Фиджи са започнали разследване на

...
Здравните власти на тихоокеанския остров Фиджи са започнали разследване на
Коментари Харесай

Млада двойка почина от неизвестно заболяване по време на ваканцията си

Здравните управляващи на тихоокеанския остров Фиджи са почнали следствие на гибелта на двама американски жители, издъхнали в резултат на мистериозно заболяване, предадоха международните организации.

Дейвид и Мишел Паул са пристигнали във Фиджи на 22 май, като по време на престоя им са минали през съответните прегледи и съвещания, само че макар грижите на лекарите положението им се е влошило и те са умряли няколко дни по-късно.

Здравният министър на островната страна съобщи пред медиите, че сега тече обширно следствие за аргументите, само че изрично увери, че няма заплаха от разпространяване на някаква смъртоносна болест.

Той добави още, че умрелите са били признати в една от лечебните заведения с недоволства за стомашно разстройсто и повръщане и били изследвани в продължение на 2-3 часа, като направените медицински разбори не посочили никакви здравословни проблеми, и те били освободени по тяхно гледище.

По-късно двамата още веднъж са се върнали в болничното заведение, само че министърът отхвърли да разкрие повече детайлности по случая.

Любопитното е, че мъжът е работил като чиновник в компанията ''Локхийд Мартин'', която би трябвало да създаде 8-те изтребителя за Военновъздушните сили на България.

В умозаключение здравният министър разгласи, че по казусът се работи в съдействие със Световната здравна организация, с цел да бъде открито от какво тъкмо е умряла младата двойка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР