Здравните власти на Еквадор потвърдиха първи случай на заразяване с

...
Здравните власти на Еквадор потвърдиха първи случай на заразяване с
Коментари Харесай

Еквадор обяви първи случай на заразяване с коронавируса

Здравните управляващи на Еквадор потвърдиха първи случай на заразяване с новия ковид на територията на страната, а Мексико заяви за трети инфектиран, съобщи Асошиейтед прес, представена от 24 часа.

Заразената е 70-годишна еквадорка, живееща в Испания. Тя е пристигнала в Еквадор на 14 февруари, без да демонстрира никакви признаци, само че през идващите дни е развила тресчица и е била отведена в медицински център, заяви на конференция министърката на опазването на здравето Каталина Андрамуньо Зебайос. Нейният заместител Хулио Лопес добави, че пациентката е в сериозно положение.

Това е вторият случай в Южна Америка, отбелязва АП.

Мексиканските здравни управляващи потвърдиха трети случай на болест с новия ковид, само че подчертаха, че страната не е изправена пред спешна обстановка. Не се постановат изключителни ограничения като анулация на събитията, където се събират доста хора, посочи заместник-министърът на опазването на здравето Уго Лопес-Гател. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я въ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР