Здравната криза се управлява зле, оставена е на собствен ход.

...
Здравната криза се управлява зле, оставена е на собствен ход.
Коментари Харесай

Проф. Ставрев: Здравната криза се управлява зле

Здравната рецесия се ръководи зле, оставена е на личен ход. Държавата ни се ръководи зле във всички сфери, няма сходна друга страна... Всичко е безпорядък и равнодушие. Това сподели пред БНР проф. Светослав Ставрев, академични учител по обществена администрация, и уточни главните точки на ръководство с тяхната поредност - диагноза, цели, цели, ограничавания, решения, доклад.

Според него не може да се прави имунизационна стратегия, преди се знае какъв брой ваксини ще има и кой тип ще е подобаващ за хората:

„ Не може, когато не знаеш по кое време ще дойдат имунизациите, кой ще прави имунизациите. Хората желаят, само че няма ваксини “. В предаването „ Нещо повече “ проф. Ставрев добави: „ Медиците са хора на науката, имат данни, тази информация не може да се манипулира случайно, както го вършат политиците “.

По думите му движещите сили у нас нямат общо с предназначението на политиката, с общите ползи, с обществото, а имат отношение към шайки от хора, които се чудят повече от ресурса в личните си домове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР