Здравко Здравков, главен архитект на София, е издал разрешения за

...
Здравко Здравков, главен архитект на София, е издал разрешения за
Коментари Харесай

Ваклин, подал сигнала срещу Иванчева, ще строи на ”Камбаните” в ”Младост”

Здравко Здравков, основен проектант на София, е издал позволения за градеж на две здания в местността ”Камбаните ” на сдружението ”Ваклин груп ”, ръководено от Александър Ваклин, демонстрира информация в регистъра на направление ”Архитектура и градоустройство ”.
Ваклин е индивидът, подал сигнала против кмета на " Младост " Десислава Иванчева, че му е поискала рушвет, с цел да утвърди градежи на сдружението в региона. Проектите, които е забавила районната администрация, са точно в " Камбаните ".

Здравков е издал разрешенията за градеж на две жилищни здания преди месец, само че те са влeзли в действие на 20 и 21 ноември. От документите не се вижда каква ще бъде застроената повърхност на постройките, само че съгласно посочената 3-та строителна категория всяка ще може да е над 5000 кв. метра. За двете позволения " Ваклин груп " е платило на общината общо 143 254 лв. от две идентични такси, като те зависят от площта на застрояване.

До 22 ноември съдружници във " Ваклин груп " са били Александър и Славка Ваклин, дружно с записаното на Сейшелските острови " Тасаки холдингс лимитед ". Офшорната компания обаче напуща сдружението през юни с решение на общото заседание, където е представлявана от Полина Ваклин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР